Pienryhmävalmennusta Vantaalla ;)

Kun on kiva porukka ja samansuuntaiset tavoitteet niin pienryhmässä on kiva treenata personal trainerin opastuksessa.

Aloitin alkusyksystä Pt:nä Fit Tammistossa, minua pyydettiin heti että aloittaisin pienryhmävalmennuksen. Ensimmäinen ryhmäni täyttyi heti viidestä ihanasta naisesta. Ryhmä kokoontui torstaisin 12 viikon ajan. Pääosin treenit oli aina kuntosalilla, mutta mukaan mahtui myös ulkotreeniä Kartanokosken hienolla ulkoliikunta-alueella sekä traktorinrenkaan pyöritystä että goflota 😉

Tulokset puhuu puolestaan 🙂

Suoritimme ensimmäisellä kerralla lihaskuntotestit mistä pystyimme seuraamaan kehitystä viime metreille saakka. Tulokset oli kaikilla ihan jäätävän hyvät. Jo 3 kk:n fiksulla treenaamisella saadaan edistettyä terveyttä ja hyvinvointia. Jokainen ryhmäläinen koki olonsa paremmaksi, selkäkivut hävisivät, portaiden käveleminen oli paljon helpompaa, pääsi lasten kanssa kyykkyyn ja ryhti oli parantunut.

Tämä ryhmä “kasvoi yhteen”, ryhmähenki oli todella hyvä ja kaikki saivat kipinän saliharjoitteluun. Tämä ryhmä jatkuu kevätkaudella samalla porukalla, saas nähdä millaisissa tuloksissa ollaankaan toukokuun lopussa 🙂

Personal trainerin vinkit salitekniikoihin

Alkutalvesta järjestin myös salitekniikan tehokurssin , jossa paneuduttiin 4:llä kerralla perustekniikoihin kuntosalilla. Tämä ryhmä koettiin myös erittäin tarpeelliseksi, jokainen osallistuja sai oivan määrän hyviä vinkkejä tehokkaaseen ja turvalliseen treenaamiseen kuntosalilla.

4 osallistujaa ja selvä panostus siihen, että jokainen tekee vuorollaan vahvassa ohjauksessasi, totetutti sen että pystyit ohjaajana huomioimaan jokaista tarpeeksi” – Tapani 50v, Vantaa

Liikkuvuus- ja kehonpainoharjoittelu on mielekästä ryhmävalmennusta 🙂

Yksi syksyn suosituimmista ryhmäohjauksistani oli liikkuvuus- ja kehonpainoharjoitteluryhmä. Liikkuvuus on todella tärkeässä roolissa meidän hyvinvoinnissa. Liikkuvuus on myös voimaa, mitä parempi ja hallitumpi liikkuvuus sinulla on, sitä vahvemmaksi sinun on mahdollista tulla. Ryhmä koostui 16 innokkaasta osallistujasta ja jokaisen kehonhallinta sekä liikkuvuus parantui ihan kohisten tämän 12 viikon aikana.

Sanna, olet huikea persoona, kannustava ja sopivasti haastava ”

-innokas liikkuvuusryhmäläinen

Personal trainer osaa myös ryhmävalmennuksen

Ammattitaitoinen personal trainer/ fysioterapeutti pystyy tuottamaan myös laadukasta ryhmävalmennusta. Olipa tavoite kiinteytyminen, lihasmassan kasvattaminen, terveellisempi elämä tai vaikkapa liikkuvuuden parantuminen niin pienryhmässä se sujuu kun vettä vaan. Ryhmän kannustus, ryhmähenki ja samansuuntaiset tavoitteet auttaa pääsemään paremmin kohti päämäärää.

Järjestän ryhmiä myös räätälöidysti, se voi olla ulkoliikuntaa, salitekniikan, käsilläseinonnan tai juoksutekniikan opettelua. Kerää mukava porukka kasaan ja suunnitellaan juuri teidän tavoitteille sopiva ryhmä 🙂

Tammikuussa alkavat ryhmät Fit Tammistossa

Pienryhmäharjoittelu kuntosalilla, sisältää 10 ohjattua harjoituskertaa missä opit fiksun saliharjoittelun perusteet alkulämmittelystä loppujäähdyttelyyn asti. Ryhmän koko 3-5 henkilöä. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa. Kurssi sisältää myös alku- ja lopputestaukset sekä 2 InBody mittausta. Ryhmät alkaa viikolla 2. Jos tarvitset ohjeita myös terveelliseen ruokavalioon niin siitä voidaan sopia erikseen lisämaksusta. HINTA 390€. Lisäksi tarvitset voimassa olevan salikortin Fit Tammistoon.

  • tiistaisin 17-18.15 (täynnä)
  • torstaisin 18-19.39 (täynnä)
  • sunnuntaisin 17.30-19

Ilmoittaudu mukaan 🙂

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tai jos näistä ei löydy sinulle sopivaa ajankohtaa niin laita viestiä, niin yritetään järjestää sinulle sopiva ryhmä. Maksuna käy myös Smartum, Edenred ja E-passi.

info@ptsannaoksanen.com tai 040-5062386