Pt Sanna

Olen Sanna Oksanen ja toimin personal trainer-ja fysioterapiayrittäjänä  Helsingissä, R5 Athletics and health- kuntosalilla Metsälässä ja ympäri PK-seutua.  Minut löydät asiakkaideni kanssa kuntosaleilta sekä  Paloheinän lenkkipoluilta tai ulkoliikuntapaikoilta. 

Liikuntaa lapsesta asti!

Lapsena harrastin monipuolisesti eri lajeja, yleisurheilusta hiihtoon ja pesäpallosta tanhuun, mutta päälajini oli telinevoimistelu. Tämä voimistelutausta näkyy vahvuutena edelleen sekä omissa treeneissäni että rikkautena valmennustyösssäni. Tykkään tehdä paljon kehonpainoharjoittelua, minulta onnistuu niin käsilläseisonta kun leuanvedot. Valmistuin syksyllä 2018 “liikkuvuus- ja kehonpainoharjoitteluvalmentajaksi”. 

Hyvä peruskunto on kaiken a ja o!

Tykkään lenkkeillä ja harrastaa muutenkin ulkona kaikkea kivaa. Muutama vuosi sitten juoksin puolimaratonin aikaan 1.54 ja cooperintestissäkin menee 2700m. Hyvä peruskunto on avain terveyteen ja hyvään oloon. Myös saliharjoittelu sujuu helpommin ja palautuminen on nopeampaa kun peruskunto on hyvä. 

Hyvässä mielessä yllytyshullu personal trainer

Lapsuuden telinevoimistelutausta,  kuuden vuoden määrätietoinen treenitausta, huikea kehonhallinta ja  liikkuvuus sekä jäätävä voimantuotto, siinä yhdistelmä millä pääsee pitkälle. Minut on helppo yllyttää kaikkeen uuteen, painonnostosta aina vahvinmies lajeihin. Tykkään haastaa itseäni ja olen huomannut että ikä on vain numeroita, siksi päätin näyttää että minusta on myös fitnesslavalle, jonne olen noussut kaksi kertaa. Tässä täyttyi yksi haaveeni.  kilpafitness. (voit lukea tarinani tästä linkistä) 

Ammattitaitoinen ja koulutettu personal trainer

Yli 20-vuoden työkokemus fysioterapiayrittäjänä sekä 7 vuoden myös personal trainerina, on luonut minulle huikean ammattitaidon treenauttaa kaikentasoisia ihmisiä. Työssäni pyrin aina siihen että asiakas tekee harjoitteet oikein. Valtavan liikepankin avulla pystyn luomaan jokaiselle asiakkaalle sopivat harjoitteet. Se mitä opetan, osaan myös itse. 

Fysioterapia sekä personal trainer- opintojen lisäksi olen myös ravintovalmentaja. Viimeisimpinä koulutuksina vuodelta 2018 on liikkuvuus- ja kehonpainoharjoitteluvalmentaja sekä voimavalmentajakoulutus, näistä molemmista on iso hyöty omaan ohjaustyöhöni. Olen ohjannut 35 vuotta erilaisia ryhmäliikuntatunteja, valmentanut salibandypoikia , pitänyt fysiikkavalmennusta ym. Olen hyvin pidetty valmentaja.Teen työtä mitä rakastan, täydellä sydämellä 🙂

Personal trainer, fysioterapeutti Sanna Oksanen

0405062386

info@ptsannaoksanen.com