Vantaan treenipaikat esittelyssä

Fit Tammisto: Personal trainingia ammattitaidolla!

Vantaan Tammistosta löytyy mahtava treeniyhteisö ja upeat tilat personal training -ohjauksia varten. Meiltä löytyy myös upeat ryhmäliikuntatilat sekä siistit pukuhuone-ja pesutilat. Naisille extrana on infrapunasauna vaikkapa treenin päälle palautumiseen.  Vedän itse ryhmätilassa liikkuvuus- ja kehonpainoharjoitteluryhmää. Lisäksi järjestän pienryhmäohjauksia salin puolella. 

Laitekanta salilla on maan parhaimmistoa. Laitteita löytyy jokaisen makuun ja laadusta ei ole tingitty. Meiltä löytyy Cybex, Hammer Strenght ym muita laitteita sekä voimakelkka ja muita toiminnallisen harjoittelun välineitä.   

Hyviä kokemuksia pt-asiakkailta 

Olen treenauttanut asiakkaita Fit Tammistossa Vantaalla jo 5 kuukautta. Asiakaskuntani muodostuu erityisesti voimaharjoittelusta kiinnostuneista treenaajista sekä elämäntapamuutosta tekevistä asiakkaista. Eräs elämäntapamuutos on jäänyt erityisesti mieleeni:

Kivuista viis. Teijan treenit alkaa ny!

Teija 46v, otti minuun yhteyttä 1,5 kk:tta sitten. Silloin vastapäätäni istui huonoryhtinen nainen, joka kertoi että hänellä on sitä, tätä ja tuota vikaa. Kipuja oli päivittäin. Teijaa oli diagnosoitu siellä ja täällä ja hänen oli annettu ymmärtää, että vikojen vuoksi ei kannatta liikoja sykkiä!

Jo ensimmäisellä tapaamisella vakuutin hänelle, että luottamus omiin kykyihin on kaiken perusta. Kipu ei ole este liikkumiselle. Kun asiakas lähti tästä tapaamisesta, niin hän laittoi viestiä perään siitä kuinka paljon parempi olo hänellä jo oli…vaikka teimme vain muutaman liikkuvuus- ja ryhtiharjoitteen. 

Vantaan ulkotreenipaikat tutuiksi

Teija kertoi myös kertoi, että kuntosaliharjoittelu ei välttämättä ole hänen juttunsa. Sovimme, että osa treeneistä tehdään ulkona Paloheinän alueella, ja osa Fit Tammisto kuntosalilla. Tämä on toiminut vallan mainiona kombona ja tällä hetkellä Teija tykkää kuntosaliharjoittelusta ja toivoo, että lisääntyvien yhteistreenien myötä alkaisi pikkuhijaa sitten uskaltautua salille jo yksinkin.

Se miten tämä nainen on muuttunut 1,5 kuukauden yhteistyön aikana, on sanoinkuvaamatonta. Hän haastaa itseään, huomaa oikean tekniikan merkityksen liikkeissä niin ettei liike tuotakkaan kipua. Voimatasot ovat nousseet aivan valtavasti! Teijan ryhti ja kokonaisolotila on kohentunut sekä mieliala parantunut. 

Personal training on yhdessä tekemistä

Nyt Teija nauttii liikkumisesta ilman kipuja ja rajoitteita. Kipu ja pelko eivät ole enää vallitsevia asioita. Yhdessä treenaaminen on myös sosiaalinen hetki ja meillä on aina nauru herkässä eikä aina mennä hammasta kiristellen. 

“Mun on ihan pakko hehkuttaa tätä fiilistä mikä mulla on !!! Ihan mahtava olo ja mua ei satu mihinkään. En edes muista tällaista tunnetta! Tän aamun treeni oli kyllä tosi kiva ja tuli sellanen olo että tätä lisää !! Kiitos Sanna 🙂   

Tämä meidän yhteinen taival on vasta alussa, kerron myöhemmin taas lisää miten projektimme on edennyt…ole siis linjoilla 😉