Joutsasta Vantaalle personal traineriksi!

Sanna nyt ja Sanna vuonna 1998

20 vuotta fysioterapeutin töitä ja Sanna se nuortuu 🙂

Valmistuin fysioterapeutiksi joulukuussa 1998 eli 20 vuotta sitten. Paljon on noihin vuosiin mahtunut asioita sekä valtava määrä asiakkaita. Aluksi työskentelin Hämeenlinnan Kuntohoidossa ja sen jälkeen hetken Lääkärikeskus Jaarlissa, kunnes vuonna 2001 muutettiin takaisin kotipaikkakunnalle Joutsaan ja perustin sinne hoitolan, missä työskentelin yrittäjänä syksyyn 2018 asti. Nyt asun Vantaalla missä teen töitä sekä personal trainerina että fysioterapeuttina. 🙂

Personal trainerin työtä rakkaudesta lajiin!

Olen aina rakastanut työtäni fysioterapeuttina sekä nykyään myös personal trainerina. Pt:n hommia teenkin suurimman osan ajastani Vantaalla. Treenarina fysioterapeutin ammattitaidosta on iso hyöty, koska pystyn ohjaamaan asiakkaita aina oikeilla tekniikoilla. Työssäni nämä kaksi ammattia kulkevat käsi kädessä, ja näin ohjaukseni on hyvin kokonaisvaltaista.

“Jäi hyvä fiilis koko paketista ja siitä kuinka kokonaisvaltaisesti panostat ohjaukseen” -Kaija 50v Vantaa

Liike on lääke !

Fysioterapia on muuttunut näiden vuosien aikana hyvinkin paljon. Nykyään teen todella vähän ns. passiivista hoitoa , enemmän yritän saada ihmisiä liikkumaan, koska se on parasta lääkettä. Toki välillä on tilanteita, jossa kipua tarvitsee myös hoitaa. Silloin annan asiakkaalle esim. akupunktiota, manuaaalista käsittelyä, mobilisontia tms. Saliasiakkaistani todella monella on nykyään jokin “ongelma” , esimerkiksi lapatuki on pettänyt tai alaselkä kipeytyy. Tällöin pystyn hyödyntämään nimenomaan fysioterapeutin ammattitaitoani.

Personal trainingiä laatutakuulla!

20 vuoden työskentely fyssarina, 5 vuoden kokemus personal trainerina, oma 6,5 vuoden treenitausta joista 6 vuotta treenasin itse valmentajan kanssa sekä lukuisia koulutuksia läpikäyneenä, pystyn antamaan jokaiselle asiakkaalleni laadukasta ja ammattitaitoista ohjausta.

“Kiitos Sanna, olet heti alusta asti osannut ohjata minua oikealla tavalla huomioiden heikon alkutilanteeni , innostaen ja tukien. Ilman sinua en olisi mitenkään onnistunut” -Eija 64v Vantaa